sâmbătă, 12 iunie 2010

Erotismul este influentat de ora nasterii

Astrologii sustin ca personalitatea erotica este strans legata de clipa in care ai venit pe lume. Cum iti influenteaza ora nasterii activitatea din dormitor?

Intre ora 23.00 si ora 03.00
Te face fericit orice iubire care iti da libertatea de a fi in largul tau, de a fi tu insuti. Nu suporti ideea de a cuceri, ci adori sa te lasi cucerit. Extrem de rational, echilibrat in relatiile cu o persoana de sex opus, oricat de indragostit ai fi nu treci peste etapa tatonarilor, cea a cunoasterii reciproce. Odata ce ai ajuns sa accepti partenerului defectele, vei avea o relatie de lunga durata.

Intre ora 03.00 si ora 06.00
Esti capricios in relatii, dar reusesti sa cuceresti inimile pretendentilor cu mare usurinta. Nimic nu te satisface mai mult decat sa ai la picioarele tale cat mai multe persoane de sex opus, insa doar pentru scurt timp. Pasional, amator de senzatii unice, simti nevoia sa te aventurezi in relatii cu parteneri care iti ofera partide de amor incendiare.

Intre ora 06.00 si ora 09.00
Sensibilitatea te caracterizeaza si ai tendinta de a te implica in relatii cu parteneri puternici care te protejeaza. Iubirea si fidelitatea sunt punctele tale sensibile, de care, din pacate, profita multi. Dorinta exagerata de a primi afectiunea partenerului, romantismul si micile dragalasenii prin care incerci sa animezi atmosfera in dormitor te lasa cu sufletul ranit de cele mai multe ori.

Intre ora 09.00 si ora 12.00
Nu suporti singuratatea si esti dispus sa faci nenumarate compromisuri pentru o relatie longeviva. Afisezi o personalitate puternica, fara inhibitii si prejudecati, dar in realitate visezi la iubirea de lunga durata. Pentru tine, aventurile pasagere reprezinta doar proba de foc prin care esti nevoit sa treci pana intalnesti partenerul potrivit.

Intre ora 12.00 si ora 15.00
Tandru si amuzant, esti intr-o continua cautare a partenerului cu care sa experimentezi lucruri nebanuite. Te satisface ideea de a controla totul in dormitor.

Intre ora 15.00 si ora 18.00
Ai un farmec deosebit care innebuneste pana si cele mai capricioase persoane. Adori ca partidele de sex sa fie precedate de un preludiu lung, sarutari, mangaieri si imbratisari pasionale. Totodata, din cand in cand simti nevoia de a te rupe de rutina si de a te lasa prada unei aventuri.

Intre ora 18.00 si ora 21.00
Esti adeptul relatiilor traite intens de care sa te bucuri pana la adanci batraneti. Cu toate ca esti dispus sa lasi de la tine foarte mult, iubirea nu exista acolo unde o cauti tu.

Intre ora 21.00 si 23.00
Nu tii neaparat sa ai primul cuvant, dar iti place intotdeauna sa ai ultimul cuvant. Nu te multumesti cu putin, vrei totul sau nimic. Chiar daca nu cauti neaparat pasiunea si romantismul intr-o relatie, optand uneori spre fantezii ceva mai alambicate, telul tau este sa-ti gasesti un prieten adevarat alaturi de care sa fii linistit pana la sfarsitul zilelor.

Niciun comentariu: