miercuri, 16 iunie 2010

Incluse in topul celor mai frumoase femei din lume

Catherine Deneuve, Sophia Loren si Helen Mirren sunt doar trei dintre numele incluse in Top 10 al celor mai frumoase femei din lume realizat de compania de Wizard Jeans. Ce le diferentiaza pe acestea de celelalte “castigatoare”? Toate doamnele mentionate au trecut de 60 de ani, informeaza The Telegraph.

Cele trei veterane au ocupat pozitii in cea de a doua jumatate a topului. Catherine Deneuve, in varsta de 67 de ani a ocupat locul 5, fiind urmata de aproape de doamna cinematografiei britanice in varsta de 65 de ani, Helen Mirren, pe locul 6. Sophia Loren, in varsta de 76 de ani, a fost pozitionata pe locul 10.

Topul realizat de compania de imbracaminte se mai remarca si prin faptul ca a nominalizat doar femei trecute de 30 de ani. “Dupa cum spunea cineva odata, diferenta intre dragut si frumos e ca dragalasenia e temporara pe cand frumusetea e eterna” a argumentat Sally Allen, reprezentant Wizard Jeans.

Podiumul a fost ocupat de Penelope Cruz (36 de ani) pe prima pozitie, Claudia Shiffer (39 de ani) pe pozitia secunda si Kristin Scott Thomas (49 de ani) pe locul 3.

Pozitia a patra i-a revenit Reginei Rania a Iordanului in varsta de 39 de ani. Boboaca topului, Charlize Theron in varsta de 34 de ani, a fost pozitionata pe locul 7 fiind urmata pe locurile 8 si 9 de Kate Beckinsale (36 de ani), respectiv Natasha MCElhone (40 de ani).

Realizatorii topului au urmarit sa identifice acele femei ce poseda o frumusete naturala. “Femei precum Beyonce si Cheryl Cole sunt sexy si dragute dar frumusetea naturala e ceva ce vine din interior si in general necesita maturitate. Zilele in care femeia era considerata trecuta dupa 40 de ani au fost lasate in urma”, noteaza contactmusic.com citandu-l pe Anthony Edwards, purtator de cuvant al companiei.

Niciun comentariu: